Tasan kymmenen vuotta sitten NHL-seurat Detroit Red Wings ja Tampa Bay Lightning pyöräyttivät ison vaihtokaupan. Puolustaja Kyle Quincey suuntasi Detroitiin vaihdossa vuoden 2012 ykköskierroksen varausvuorosta ja AHL-pelaaja Sebastien Pichestä.

Quincey hankittiin Detroitiin kovin odotuksin. Puolustaja oli juuri pelannut Colorado Avalanchen riveissä uransa parasta lätkää. Siirron jälkeen Quinceyn taso kuitenkin romahti, eikä hän koskaan enää palautunut.

Siirron jälkeen Quincey pelasi vielä monta keskinkertaista NHL-kautta. Kaudella 2018-19 hän siirtyi HIFK:n riveihin Liigaan, mutta Suomessakaan hän ei pystynyt lunastamaan odotuksia. Kauden päätteeksi Quincey ripusti hokkarit naulaan.

Tampa Baylle vaihtokauppa oli todellinen lottovoitto. Saamallaan varausvuorolla seura varasi maalivahti Andrei Vasilevskin. Vasilevski on ollut viime vuosina yksi NHL:n parhaista maalivahdeista. Hän on torjunut seuran kahteen Stanley Cup -mestaruuteen ja voittanut yhden parhaan maalivahdin Vezina Trophyn.