Voi voi sentään: Teuvo Teräväinen ja tulikuuma Jesperi Kotkaniemi tykittivät Tuukka Raskin vaihtoon – suomalainen kuittasi viileästi

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden toisen ottelunsa pelanneen Boston Bruinsin Tuukka Raskin urakka ei Carolina Hurricanesia vastaan sujunut millään tavalla nappiin. Canes voitti peräti 7-1, ja Rask antautui avauserässä viidesti.

Maaleista ensimmäisen iski Teuvo Teräväinen (1+1) ja kaksi seuraavaa Jesperi Kotkaniemi (2+0). NHL-askiin palanneen Raskin torjuntaprosentti on nyt kahden matsin jälkeen 82,05 ja päästettyjen maalien keskiarvo 5,27.

Suomalainen sanoi seuransa kotisivuilla pelin jälkeen, ettei hän usko pelaamattomuudella olleen tekemistä heikon illan kanssa.

– Lumipallo alkoi pyörimään väärään suuntaan. Otin hyvän torjunnan ja sitten he tekivät maalin. Olin jonkun puoli sekuntia myöhässä. Se on asia, jota on työstettävä ja siirrettävä peliin.

Toisaalta pelimäärän kasvaminen auttanee jatkossa.

– Joo, varmasti niin. Jatkossa meininki paranee. Toivottavasti seuraavalla kerralla tämä sujuu paljon paremmin.

Ja kuuden maalin tappio on huuhdeltu pois mielestä.

– Luotamme prosessiin. Meidän on tehtävä sitä joukkueena ja minun yksilönä.

Tappio katkaisi Bostonin viiden ottelun voittoputken. Joukkue on kerännyt pisteitä itäisen konferenssin vertailussa kahdeksanneksi eniten.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Uran avausmaali ja NHL-pelin tähdistöön – Pikkuleijonien maailmanmestarilta nappisuoritus tarunhohtoisessa

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE