Tekeminen illasta toiseen upeaa luokkaa: NHL-kapteeni ylisti suomalaispelaajan maailman tämän hetken parhaaksi – “Hän on ollut uskomaton koko kauden”

© Kuva: Getty Images

NHL:n tämän hetken tulikuumimman suomalaisvahti Juuse Saroksen kova vire jatkui myös sunnuntaiyönä ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Nashville Predators voitti 4-2 ja Saros otti peräti 38 torjuntaa pahnanpohjimmaista vastaan.

Predatorsin kippari Roman Josi sanoi seuran kotisivuilla, että Saros on tällä hetkellä isoin syy joukkueen voittoihin.

– Hän on ollut uskomaton koko kauden. Mielestäni maailmassa ei ole häntä parempaa maalivahtia. Hän antaa meille joka ikinen ilta mahdollisuuden voittaa, tehot 1+1 summannut kapteeni mietti.

– Se on jotenkin uskomatonta, kuinka johdonmukainen hän on. Häntä on varmaankin aliarvostettu. Tällä hetkellä Saros on maailman paras maalivahti. Hänen pitäisi saada siitä rakkaudenosoituksia, sveitsiläinen maalaili.

Saros on ottanut sarjassa eniten voittoja, 19 kappaletta. Torjuntaprosentti on vähintään 20 ottelua pelanneista neljänneksi paras, 92,9. Preds puolestaan liitää oman divisoonansa kärjessä 48 pisteen turvin.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Colorado-luotsi alkoi ylistämään Mikko Rantasta huikein sanakääntein – yksi piirre ihastuttaa erityisesti: “Jos tämä ei toimi, kykenee etsimään toisen vaihtoehdon”

Neljä suoraa voittoa koko kaudella? Suomalaiskolmikko lisäämässä NHL:n katastrofijoukkueen kauheaa kurimusta – ”Emme pelanneet hyvin”

NHL:n ykkösvaraus jäi monttu auki tuijottamaan valotaululle: Tätä Joonas Korpisalon torjuntaa ihastellaan NHL-piireissä – ”Henkeäsalpaava”

No voi rähmän rähmä sentään: Ruotsalaispelaaja teki NHL:ssä karun ja puhtaan oman maalin – omiin osuneen johtoasema suli katkerasti tappioksi