NHL:ssä koettiin keskiviikkoyönä erikoinen ja samalla kova tapaus. Tampa Bay Lightningin kokoonpanoon oli merkitty Los Angeles Kingsiä vastaan vain neljä puolustajaa ja kaksi pakkiparia – ja silti Kings onnistui sössimään tappioon Stanley Cup -mestaria vastaan.

Kauden 41 pelistä 59 pistettä kerännyt idän kärki voitti 6-4, vaikka puolustajien peliajat nousivat suorastaan hillitömiksi.

Kaksi maalia ja yhden maalisyötön saalistanut Victor Hedman pelasi vajaat 33 minuuttia ja yhden maalin alustanut Ryan McDonagh vajaat puoli tuntia.

– Hän oli väkevä, kuten yleensäkin. Hedman viihtyy silloin, kun vastuuta tulee enemmän, McDonagh kehui joukkuekaveriaan NHL:n nettisivuilla.

– Näissä peleissä haluamme päästä johtoon, pakki jatkoi.

Mikhail Sergathsevin peliaika nousi reiluun 27 minuuttiin ja Cal Footenkin miehekkäästi vajaaseen 25 minuuttiin.

– En halua valehdella: Minulla oli vaikeuksia nukkua, koska olin innoissani. Tuo oli uusi tilanne. Tiesin, että olisin kentällä joka toisessa vaihdossa. 82 pelin runkosarjassa haasteita tulee joskus, Hedman latasi.

– Oli hauska nähdä se, mihin pystymme neljän pakin kesken.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
NHL:n surkimus otti voiton tuskan keskellä Starsista – Roope Hintziä ei voi syyttää ainakaan yrittämisen puutteesta, tilastoissa huima yksityiskohta

Kovia juttuja kokenut NHL-hyökkääjä taas leikkauspöydällä ja sivuun viikoiksi – ”On käynyt läpi paljon kaikenlaista”

Voi voi sentään: Teuvo Teräväinen ja tulikuuma Jesperi Kotkaniemi tykittivät Tuukka Raskin vaihtoon – suomalainen kuittasi viileästi

Uran avausmaali ja NHL-pelin tähdistöön – Pikkuleijonien maailmanmestarilta nappisuoritus tarunhohtoisessa