Naisten jääkiekkomaajoukkueen luottopelaajiin vuosien ajan lukeutunut Minnamari Tuominen vaihtaa maisemaa ainakin loppukauden ajaksi.

Naisten Liigassa Kiekko-Espoon kapteenina toiminut 31-vuotias puolustaja suuntaa urallaan toistamiseen Kiinaan, sillä hän on tehnyt sopimuksen KRS Vanke Raysin kanssa. Tuominen pelasi seurassa viimeksi viime kaudella.

– Päätös oli tunnetasolla todella vaikea ja syntyi ajan kanssa. Syksyn finaalitappio jäi kuitenkin kaivelemaan. Kun tällaisia mahdollisuuksia ei tule vastaan ihan joka päivä, ja voi olla, ettei tällaista osu minun kohdalleni enää tämän jälkeen, päätin tarttua tarjoukseen, Tuominen perustelee ratkaisuaan espoolaisseuran tiedotteessa.

Kokenut puolustaja ehti esiintymään tällä kaudella Kiekko-Espoon takalinjoilla 15 ottelussa komein tehopistein 3+13=16.