Simon Suoranta löysi uuden joukkueen – valmentajana yli 20 arvokisaturnauksen ex-maalivahti

© Kuva: Juha Tamminen

Simon Suoranta sai jouluaaton aattona potkut Iso-Britannian pääsarjajoukkue Nottingham Panthersistä. Entisen Liiga-hyökkääjän karavaani kulkee seuraavaksi Ranskaan, josta uudeksi joukkueeksi valikoitui Rouen Dragons.

Suorannan uutena päävalmentajana on ex-maalivahti Fabrice Lhenry. Entisen NHL-vahti Cristobal Huet’n takana oli vaikea saada suurta vastuuta, mutta nykyään 49-vuotias valmentaja kiersi kassarina 18 korkeimman tason ja ykkösdivisioonan MM-kisat sekä neljät olympialaiset.

Kuusi pelaajaurallaan ja kolme valmentajana ansaittua Ranskan mestaruutta voittanut Lhenry on johdattanut joukkonsa tällä kaudella kirjoitushetkellä kolmannelle sijalle sarjataulukossa. Se on hallitseva Ranskan pääsarja Ligue Magnusin mestari.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.