SaiPassa ja TPS:ssä lähes 400 ottelua pelannut ex-pakki voitti lotossa reilut 500 000 euroa – “En tienannut edes pelaajauralla tuollaista summaa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Aftonbladet kirjoitti perjantaina, että Liigastakin tuttu ruotsalaispakki Per Savilahti Nagander voitti puolisonsa Sandra Svenssonin kanssa taanoin yli viisi miljoonaa kruunua Ruotsin postinumerolotosta.

Perspektiiviä summan suuruuteen antaa se, että euroina määrä on mukavasti reilut 500 000 euroa.

– Virkailija soitti ja sanoi tulevansa luoksemme. He eivät tule paikan päälle, jos voitto on alle 10 000 kruunua. Ajattelimme, että potti voisi olla 50 000-100 000, mutta että puoli miljoonaa!

– Voi v*ttu, miten hauska tapaus, ruotsalainen virnisteli.

Hän lopetti uransa kauteen 2019-20, SaiPassa mies pelasi kausina 2010-14 ja 2015-18. Hyvä peruspakki edusti Suomessa myös TPS:ää sekä silloin Mestiksessä pelannutta Jukureita.

– Nytkin fiilis oli kuin ottelussa. Sykkeeni oli korkea… Mutta ei, en ole ihan tuollaista tunnetta kokenut ikinä, Savilahti Nagander sanoi voiton ratkettua.

– En tienannut edes pelaajauralla tuollaista summaa. Ehkä lähelle sitä, mutta en kuitenkaan enempää.

Liigassa kaikkiaan 375 peliä pistein 29+63=92 pelannut ruotsalainen ei vielä tiedä, mitä hän rahoilla tekisi.

– Emme ole ymmärtäneet, mitä tapahtui. Summasta ainakin säästyy tyttärelle. Pidämme myös hauskaa samalla, kun ajattelemme fiksusti.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.