Olli Jokisen Jukurit taisi viedä Kärppiä kuin pässiä narussa kohukaupassa – Axel Rindell ei mahdu enää kokoonpanoon, Aatu Rädyllä huima pistetahti

© Kuva: Getty Images

Kärpät ja Jukurit kohtaavat jälleen Oulussa, jo toisen kerran vain parin viikon aikana. Viime vuoden loppupuolella mikkeliläiset hakivat pisteet 1-2-voitolla, joten lauantaina isännillä on oiva revanssin paikka.

Otteluparin seuratuimmat pelaajat olivat edellisen kerran Kärppien Jukurit-taustainen Axel Rindell ja Jukurien Kärpät-taustainen Aatu Räty. Kummatkin pelaajat saalistivat matsissa syöttöpisteen.

Nyt kaksikkovertailu lässähtää, sillä Mikkelistä Ouluun siirtynyt Rindell ei mahdu isäntien kokoonpanoon lainkaan. Liigan sivuja ja esimerkiksi sosiaalisen median syövereitä selaamalla mikään ei viittaa loukkaantumiseen tai sairastumiseen.

Toronto Maple Leafsin NHL-varaus ja MM-hopealeijona on ollut parhaimmillaan todella tehokas ja Kärpissä 18 ottelua ovat tuoneet vyölle tehot 1+11=12. Toisaalta pahimmillaan puolutuspään puolustuspelaaminen on ollut todella riski- ja virhealttiin näköistä.

Räty sen sijaan on ollut Jukureissa itsevarmuus, työmyyrä ja pistelinko. 14 ottelun saldo on 14 pistettä (6+8) tehotilaston näyttäessä häikäisevää lukemaa +11.

Pelaajien päittäin siirtymisessä taisi käydä niin, että Olli Jokinen vei Kärppiä kuin pässiä narussa. Entä miten käy illalla?

Liiga lauantaina:
Kärpät-Jukurit 15.00
Lukko-SaiPa 15.00
Ässät-Ilves 15.30
Tappara-HPK 17.00

LUE MYÖS:
Aivan älytöntä sekoilua karanteenien, etäkoulukysymysten ja harrastusmahdollisuuksien kanssa päivästä toiseen – liigapelaajalta painava puhe

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️