Liigajoukkueet ovat kärsineet viime aikoina taas kovalla kädellä koronavirustilanteesta. Positiiviset testitulokset ja karanteenit ovat vieneet liigajoukkueita sivuun peleistä, jonka takia pääsarjassa on nähty lukuisia ottelusiirtoja.

Huippu-urheilun eri käänteiden rinnalla puhuttavat myös ruohonjuuritason liikunta, esimerkiksi lasten harrastamismahdollisuudet ja kuntosalien sekä uimahallien sulkemiset.

Suomen päättäjät ovat tehneet kaikessa epäloogisuudessaan päätöksiä, jotka ovat laskemassa harrastusmahdollisuudet minimiin. Sekametelisoppaa on vaikea ymmärtää, kun lukuisat vallitsevat seikat lyö muutamaan, todella puhuttelevaan twiittiin.

– Meillä seurassa koronatapaus, ei pelaajalla ja kaikki karanteeniin. Toisessa seurassa viidellä pelaajalla korona ja omaehtoinen kahden päivän karantteeni ja thats it. En tiedä mikä on oikein, mut missä on se kuuluisa logiikka? Lapset voi mennä kouluun, mut ei harrastaa? Sportin Jonne Virtanen kyseli Twitter-tilillään ihan aiheellisesti.

Monsterimonni

@monsterimonni
Meillä seurassa korona tapaus, ei pelaajalla ja kaikki karantteeniin. Toisessa seurassa 5 pelaajalla korona ja omaehtoinen 2 päivän karantteeni ja thats it. En tiedä mikä on oikein mut missä on se kuuluisa logiikka? #Liiga
Lapset voi mennä kouluun mut ei harrastaa?

Hyökkääjä on karateenissa, koska hänen työpaikalla kahdella ihmisellä on korona. Ainoa vaan, että…

– Ihmisillä, kenen kanssa en oo ollu missään tekemisissä. Samaan aikaan toinen saman alan ihminen ei oo karanteenissa, vaikka istuu joka päivä alle metrin päässä koronaan sairastuneen kanssa? rokotukset kuulemma mukisematta ottanut Virtanen kertoi kysellen vielä, että hänen pitäisi hoitaa rokotus lapsille, jotka ovat sairastaneet jo pari vaarallisempaa varianttia oireinaan päivä lämpöä.

Monsterimonni

@monsterimonni
Samaan aikaan mä olen karantteenissa koska mun työpaikalla on 2 ihmisellä korona. Ihmisillä kenen kanssa en oo ollu missään tekemisissä. Samaan aikaan toinen saman alan ihminen ei oo karantteenissa vaikka istuu joka päivä alle metrin päässä koronaan sairastuneen kanssa?

Monsterimonni

@monsterimonni
Mä olen ottanu rokotukset ihan mukisematta koska se helpottaa mun elämää (en pelkää koronaa ja tuli se jo sairastettuaki). Nyt mun pitäis antaa mun lapsille rokotus ketkä on sairastanu jo pari vaarallisempaa varianttia oireinaan päivä lämpöä? 1/2

Asiallisia pohdintoja jatkuvista, vähintään päättömän oloisista linjauksista.

Liiga lauantaina:
Kärpät-Jukurit 15.00
Lukko-SaiPa 15.00
Ässät-Ilves 15.30
Tappara-HPK 17.00