Nuorten MM-kisoissa loukattu polvi leikataan – Tshekin huippulupauksen loppukausi vaarassa

© Kuva: Getty Images

David Jiricekin näytöt nuorten MM-kisoissa jäivät vähäisiksi, sillä ensimmäisessä ottelussa Kanadaa vastaan hän satutti polvensa taklatessaan Will Cuyllea. Tarkemman tutkinnan jälkeen selvisi, että vamma vaatii leikkaushoitoa.

Tarkempi arvio Jiricekin palautumisajasta selviää keskiviikkoisen leikkauksen jälkeen. Kuukausista puhutaan joka tapauksessa, mutta polvivaivojen pelätään pitävän 18-vuotiaan puolustajan sivussa koko loppukauden.

Tshekin pääsarjajoukkue HC Plzenin runkopuolustaja on sijoitettu tulevan NHL-draftin ennakoissa top 10:een. Maailmanluokan lämäristään ja aktiivisesta pelityylistään tunnettu Jiricek on esiintynyt miesten maajoukkueessa neljässä ottelussa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.