NHL:ssä harvinaislaatuinen sikailu – tätä ei ole nähty 14 vuoteen!

© Kuva: Getty Images

NHL:n keskiviikon kierroksella nähtiin poikkeuksellinen ylilyönti, kun Buffalo Sabresin maalivahti Aaron Dell niittasi ilman kiekkoa olleen Ottawa Senatorsin hyökkääjän Drake Bathersonin pitkälle sairaslomalle.

NHL:n kurinpito tiedotti keskiviikkona, että Dell joutuu tilanteesta kuulusteluun. Kuulustelun myötä Sabres-vahdille voidaan antaa yli viiden ottelun mittainen pelikielto.

Maalivahtien pelikiellot ovat olleet NHL:ssä todellinen harvinaisuus 2000-luvulla. Edellisen kerran maalivahti asetettiin pelikieltoon vuonna 2007 pudotuspeleissä, kun Jamie McLennan huitaisi mailallaan Johan Franzenia. McLennan sai tapauksesta viiden ottelun pelikiellon.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE