NHL:n kaikkien aikojen pistepörssin kolmonen kehui Aleksander Barkovia – vertasi 10 Stanley Cupin legendaan

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkovin kolmen pisteen tehoilta kirvoitti Mark Messieriltä messevät kehut. Hän vertasi Florida Panthersin kapteenia yhteen kaikkien aikojen NHL-legendoista.

— Hän on nykypäivän Jean Beliveau, Messier latasi La Presse Canadienne -toimittaja Simon Servantin mukaan.

Beliveau oli kymmenen Stanley Cupia urallaan voittanut kaikkien aikojen Montreal Canadiens -kapteeni. 20 kaudestaan puolet mestaruuteen päättänyt kanadalaishyökkääjä pelasi urallaan 1125 NHL-ottelua nakuttaen 1219 pistettä ja voitti NHL:n maalikuninkuuden kahdesti sekä arvokkaimman pelaajan palkinnon, pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon ja pistepörssin kerran.

Messierin kehut kannattaa ottaa tosissaan. Kuusi Stanley Cupia urallaan voittanut kapteenien kapteeni pelasi NHL:ssä 25 kautta, joista 16:na viimeisenä hän toimi kipparina kolmessa eri joukkueessa. Sekä Edmonton Oilersissä että New York Rangersissä NHL:n mestaruuskannua nostellut sentteri on kaikkien aikojen kolmanneksi paras pistemies taalaliigassa 1756 NHL-ottelun tehoillaan 694+1193=1887.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.