Edmontonissa tunteet ovat käyneet viime aikoina todella kuumina. Seura on jälleen keskellä pitkää tappioputkea. Huoli pudotuspeleihin pääsemisestäkin on jo noussut esiin.

Moni on antanut kovaa palautetta seuran maalivahdeille ja etenkin Mikko Koskiselle. Viimeisimmän tappion jälkeen päävalmentaja Dave Tippettkin antoi kritiikkiä suomalaisvahdilleen.

NHL-toimittaja Jeff Veillette pöyristyi Edmonton-valmentajan kommenteista. Hän puolusti Koskista tulisesti Twitterissä ja jakoi käyttäytymisohjeita Tippettille.

– 1. Älä ikinä vedä maalivahtiasi viemäristä alas 2. Älä todellakaan vedä maalivahtiasi viemäristä alas, jos hän on ollut tandemin parempi puolisko ja puolustat toista jätkää 3. Älä todella TODELLAKAAN vedä maalivahtiasi viemäristä alas, jos joukkueesi on hävinnyt 12 matsista kymmenen, ja ainoat voitot tulivat silloin, kun olit karanteenissa, Veillette tykittää.

– Oilers myös hävisi 6-5 uudenvuodenaattona, kun Mike Smith oli maalissa ja Tippett puolusti häntä jämäkästi. Tänään Edmonton teki yhden maalin ja hän heittää Koskisen bussin alle?