KooKoon oli tarkoitus pelata tänään tiistaina Hämeenlinnassa ottelu HPK:ta vastaan, mutta se jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan HPK:ssa ilmenneiden koronavirustartuntojen vuoksi.

KooKoo oli itsekin koronakaranteenissa alkuvuodesta, minkä aikana myöskin joukkueen toiminta keskeytettiin viikon ajaksi. Sen lisäksi KooKoon useat vastustajat ovat joutuneet karanteeniin tämän kuun aikana, minkä seurauksena joukkueen pelit ovat peruuntuneet välillä viime hetkilläkin. Joukkue on nähty kehissä edellisen kerran Tapparaa vastaan joulukuun 30. päivä, jolloin se hävisi kotonaan lukemin 3-0.

Tämän hetken tietojen mukaan joukkue palaa askiin tämän viikon perjantaina kotonaan, kun sen vieraaksi saapuu Pelicans. Näin ollen KooKoon ottelutauko venyy kaikkiaan peräti neljän viikon mittaiseksi.

Tiistain ottelun peruunnuttua joukkueen hyökkääjä Ville Meskanen avautui tilanteesta Twitterissä varsin lyhytsanaisesti, mutta siitä huolimatta paljonpuhuvasti. Twiitistä voi aistia turhautumisen, eikä mikään ihme näiden ottelusiirtojen ja koko koronahässäkän keskellä:

– Etsitään vastustajaa tosi tarkoituksella, Meskanen kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ville Meskanen

@MeskanenVille
Etsitään vastustajaa tosi tarkoituksella #liiga

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
KooKoo jälleen koronatulilinjalla – Illan @Pallokerho -ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan hämeenlinnalaisryhmän koronavirustartuntojen vuoksi.

kookoo.fi/fi-fi/article/…

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga #korona