KHL-mestari tunnusti alaikäiseen kohdistuneet seksuaalirikokset – entisen NHL-pelaajan uhri oli 12-vuotias

© Kuva: www.hawk.ru

Reid Boucher on tunnustanut alaikäisen tytön raiskauksen. Syytteen rikokset ajoittuvat vuodelle 2011, jolloin nykyinen Lokomotiv Jaroslavlin hyökkääjä itse oli 17-vuotias.

Tuolloin Yhdysvaltojen kehitysohjelma USDP:ssä pelannut Boucher painosti isäntäperheensä 12-vuotiaan lapsen suuseksiin kahteen kertaan uhkaamalla arkaluontoista materiaalia sisältävällä videolla sekä kertomalla heidän ensimmäisestä seksuaalisesta kanssakäymisestään. Viimeisenä mainittu tapaus oli tapahtunut syytteiden mukaan ilman tytön suostumusta.

Free Pressille annetun haastattelun mukaan tapahtumilla oli rikosten uhrille rajut seuraukset. Tytön kerrotaan kärsineen traumojensa seurauksena päihderiippuvuudesta, syömishäiriöstä ja itsetuhoisuudesta.

Boucheria syytettiin alun perin ensimmäisen asteen rikoksesta, joka olisi voinut tarkoittaa 25 vuoden vankilatuomiota. Tunnustus koskee kuitenkin kolmannen asteen rikosta, josta pystyy selviämään ilman vankilatuomiota. Tuomari perustelee päätöstä sillä, että rikoksen tekijä oli itsekin alaikäinen, ja rikoksesta on kauan aikaa.

Nykyään 28-vuotias Boucher pelaa Lokomotiv Jaroslavlissa. Viime kauden KHL-mestari Avangard Omskin tähtipelaajiin kuulunut hyökkääjä pelasi ennen muuttoaan Venäjälle 133 NHL-ottelua Vancouver Canucksissa, Nashville Predatorsissa ja New Jersey Devilsissä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE