Kaupataanko Anton Lundell NHL-heittopussin riveihin? Lähde: Mammuttikauppa tekisi Floridasta mestarisuosikin

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers on ollut erinomaisessa liidossa NHL:n alkukauden ajan. Joukkue johtaa omaa divisioonaansa ja pudotuspelipaikka näyttää viime aikojen suoritusten perusteella lähes varmalta.

Sportsnetin asiantuntijat Elliotte Friedman ja Jeff Marek kuitenkin uskovat, että Floridassa riittää vielä nälkää. Kaksikon arvion mukaan Florida tulee taistelemaan NHL:n siirtomarkkinoiden kovimmasta nimestä, Arizona Coyotesin 23-vuotiaasta Jakob Chycrunista.

Chychrun ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan, mutta häntä pidetään silti eliittitason pakkina. Hän on pelannut tällä kaudella 28 ottelua ja kerännyt niissä tehot 2+6=8. Tehotilasto on murheellisesti 30 pykälää miinuksella.

Friedman ja Marek arvioivat, että hankkimalla Chychrunin Floridasta tulisi mestarisuosikki. Puolustajasta pitäisi kuitenkin maksaa valtava hinta. Marek arvioi, että vaihdossa Panthers joutuisi antamaan Spencer Knightin, Anton Lundellin ja ykköskierroksen varausvuoron.

Lundell on ylittänyt tulokaskaudellaan kaikki odotukset. Hän on ollut yksi sarjan parhaista puolustavista hyökkääjistä ja iskenyt 37 matsissa tehot 9+15=24.

LUE MYÖS: Maalivahtikonkari siirtohuhujen kohteena! Nyt puhuu Marc-Andre Fleury: ”Rehellisesti sanottuna…”

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE