Maalivahtikonkari siirtohuhujen kohteena! Nyt puhuu Marc-Andre Fleury: ”Rehellisesti sanottuna…”

© Kuva: Getty Images

Maalivahtikonkari Marc-Andre Fleury on ollut jatkuvasti siirtohuhujen kohteena. Hänen sopimustaan on jäljellä enää kauden verran, eikä Chicago Blackhawks todennäköisesti ole pääsemässä pudotuspeleihin. Fleury olisi siis mitä järkevintä kauppatavaraa.

Fleuryn mahdollisesta siirrosta on kirjoitettu ummet ja lammet. Nyt maalivahtikonkari kommentoi itse siirtoaan NHL-toimittaja Mark Lazerusille.

– Haluan auttaa tämän joukkueen pudotuspeleihin. Rehellisesti sanottuna, sitä minä haluan ja sitä minä ajattelen. Minun kannaltani ei pidä katsoa liian kauas tulevaisuuteen. Haluan saada tämän joukkueen hyviin asetelmiin pudotuspeleihin. Se on minun tavoitteeni, Fleury kommentoi.

Vaikeasta alkukaudesta huolimatta 37-vuotiaan Fleuryn tilastot ovat vahvat. 27 pelatun ottelun jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on 91,6.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE