Kauhea tapaus: Jääkiekkoilijalle kostettiin mitätön teko käsittämättömällä tavalla – naama karmean näköinen, jopa puhekyky meni: ”Näin vain verta kaikkialla”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoitti torstaina maassa sattuneessa järkyttävästä J20-sarjan kiekkopelin tapahtumasta. 19-vuotias Kid Andersson joutui pahoinpitelyn kohteeksi, jossa tekijäosapuoli oli vastustajajoukkueen pelaaja.

Andersson putsasi vettä vaihtoaitiosta Avestan ja Gävlelaget Hille/Åbyggebyn pelissä kohti vastustajaa, joka kosti tämän brutaalilla tavalla. Pelaaja kääntyi ympäri ja löi Anderssonia suoraan ja odottamatta naamaan viime viikonloppuna.

Andersson vietiin kiireellisesti sairaalaan ambulanssilla ja sittemmin hänen kasvoista on levinnyt kauhea kuva. Näet sen ohesta.

– En tiennyt, että mitä olikaan tapahtunut. Mutta näin vain verta kaikkialla. Sitten oksensin enkä tuntenut oloani lainkaan hyväksi, Andersson kirjoitti tekstiviestillä, koska hän menetti puhekykynsä ainakin toistaiseksi.

Pelaaja teki rikosilmoituksen ja nyt sitä tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

– Tämä tapaus on vielä tuore, mutta haastattelemme eri ihmisiä ja keräämme todisteita, esikuntapäällikkö Helena Falkerby kertoi.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE