Kärppiin täksi kaudeksi paluun tehnyt tähtihyökkääjä Ville Leskinen on pelannut jälleen totutun kovalla tasolla pisteiden valossa tämän kauden aikana. 20 ottelun jälkeen kasassa ovat tehopisteet 8+12=20.

Aivan hiljattain kaksivuotisen jatkosopimuksen oululaisseuran kanssa solminut Leskinen on onnistunut pitämään pelaamisessaan suorastaan hämmästyttävän kovan tason. Hän on nimittäin pelannut edelliset viisi kautta Liigassa lähes piste per peli -tahdilla!

Kaudet 2017-19 Leskinen paukutti kovaa jälkeä Oulussa. Jälkimmäisellä kaudella syntyneet 57 pistettä avasivat miehelle portit Ruotsin pääsarjaan, jossa homma ei kuitenkaan kulkenut samalla tavalla. 14 ottelun (4+2) jälkeen hän palasi Suomeen, mutta tällä kertaa HIFK:n paitaan, jossa hän jatkoi loppukauden lisäksi myöskin kauden 2020-21.

Kaudet 2017-2022 ovat tähän mennessä tuottaneet Leskiselle siis 178 Liiga-ottelua, joissa ovat syntyneet komeat tehopisteet 75+100=175. Vaikka mies on kärsinyt viime vuosina myöskin paljon loukkaantumisista, pistetahdin hän on kuitenkin onnistunut pitämään uskomattoman kovalla tasolla.

27-vuotias Leskinen on pelannut Liigassa myöskin Sportissa ja KalPassa. Palkintokaapissa hänellä on yksi Suomen mestaruus Kärppien riveistä.