CHL:n Twitter-tilillä kerrottiin tiistaina, ettei illaksi suunniteltua ottelua Red Bull Münchenin ja Tapparan välillä pelata.

Champions Hockey League

@championshockey
The Semi-Finals First Game matchup between Red Bull Munich and Tappara Tampere, scheduled for Tuesday evening, has been cancelled as the German authorities have put the entire Munich team into quarantine as a precautionary measure.
championshockeyleague.com/en/news/covid-…

#ChampionsGoBeyond

Twiitin mukaan ensimmäinen osaottelu on peruttu kokonaan. Syy on se, että Saksan viranomaiset ovat asettaneet koko müncheniläisjoukkueen varotoimenpiteenä karateeniin. Joukkueessa on todettu ainakin yksi positiivinen tapaus – mutta koko joukkue on lyöty siitäkin huolimatta karanteeniin.

Seurauksista kuulemma tiedotetaan myöhemmin. Aiemmin pudotuspeleissä Lukko selvisi jatkoon italialaista Bolzanoa vastaan voitettuaan sen kotipelin. Raumalla jäi pelaamatta koronakuvioiden takia.

CHL:n toinen välieräpari on ruotsalaisvärinen Rögle-Frölunda.