Entinen TPS-päävalmentaja löysi uuden pestin – siirtyy eksoottiseen kiekkomaahan

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n päävalmentajana kaudella 2014-15 toiminut Miika Elomo on löytänyt uuden valmentajapestin eksoottisesta kiekkomaasta.

44-vuotias ex-pelaaja siirtyy tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella puolalaisen Ciarko STS Sanokin päävalmentajaksi. Elomo toimi ennen Puolan pestiään Nuorten Leijonien apulaisvalmentajana. Pesti alkoi viime kaudella.

Elomo on toiminut valmentajaurallaan lisäksi TPS:n apuvalmentajana sekä neljän kauden ajan Mestis-seura TUTO:n päävalmentajana. Mies on aiemmin kokeillut siipiään ulkomailla myös Norjassa, jossa luotsi piiskasi Storhamaria kaudella 2019-20.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.