Brad Lambert palaa Pelicansin väreihin – ”Tosi hyvillä mielin tulen kotiin”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Liigan keskikastissa painiva Lahden Pelicans tiedotti nettisivuillaan maanantaina, että JYPin kanssa sopimuksen purkanut Brad Lambert palaa Pelicansiin.

Tiedotteessa kerrottiin, että huippulupaus liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi.

– Tosi hyvillä mielin tulen kotiin. Pelicans tarvitsi pelaajaa ja itselleni tämä on hyvä mahdollisuus. Hienoa päästä auttamaan kasvattajaseuraa menemään pitkälle kevääseen, Lambert kommentoi.

Pelicansin peräsimessä viime aikojen vaikeista tuloksista huolimatta hyvää jälkeä tehnyt Tommi Niemelä kertoi, että Lambert on erittäin hyvä nuori jääkiekkoilija. Hän tuo Lahteen laatua joukkueeseen ja ennen kaikkea erikoistilanne- sekä hyökkäyspelaamiseen.

– Lahjakas ja kyvykäs pelaaja, joka on menossa urallaan vahvasti eteenpäin. Erityisen hienoa, että saamme jälleen lahtelaisen pelaajan vahvistamaan ryhmää, luotsi sanoi.

Lahdessa syntynyt Lambert pelasi Pelicansin juniorijoukkueissa kaudet 2017-19. Sieltä tie vei HIFK:n ja JYPin liigajoukkueisiin.

Edit klo 13.05: Juttua täydennetty kauttaaltaan.

LUE MYÖS:
Näkökulma: Ei se taas välttämättä hyvää tehnyt – Brad Lambertin liigasyksyn kohun tunnit tiivistävät suurlupauksen koko lähimenneisyyden

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️