Nuorten MM-kisat
Suomi – Saksa
Sunnuntai 26.12. klo 21:00

Suomen nuorten Leijonien kisaurakka U20 MM-kisoissa alkaa Tapaninpäivän iltana Saksaa vastaan. Ensimmäinen takaisku kärsittiin jo ennen kiekon tippumista jäähän, kun koronavirukselle altistunut Aatu Räty ei saanut liittyä joukkueen mukaan. Ykkösketjun sentteriksi mallattua Rätyä olisi varmasti kaivattu kisoissa, mutta menetyksen perään ei sovi haikailla sen enempää. Näillä mennään.

Nuorilla leijonilla riittää toki hyviä senttereitä muutenkin. Lisäksi pisteidentekoon pystyviä pelaajia on kosolti – mielenkiinnolla odotetaan esim. Joakim Kemellin suoriutumista kisoista. AHL:ssä mukavaa syksyä pelannut Roby Järventie on mielenkiintoinen lisä porukkaan. Valmennus joukkueella on huippuluokkaa, sillä Antti Pennanen kuuluu kiistämättä Suomen parhaisiin valmentajiin. Kisojen kenraalissa Suomi nousi ottelun lopussa ja jatkoajalla komeaan voittoon USA:sta – lopun erikoistilannepelaaminen oli avain voittoon.

Viime vuonna pudotuspeleihin ponnistanut Saksa kohtaa tällä kertaa uudenlaisen haasteen, sillä joukkue on vaihtunut viime kisoista jonkun verran. Viime vuoden isoimmista tykeistä tällä kertaa nähdään Florian Elias, mutta kovin leveältä Saksan porukan laatu ei vaikuta. Saksan kenraaliharjoitus sujui mollivoittoisesti, sillä Slovakia polki joukkueen suohon lukemin 0-4. Vaikka tämä nostaa kysymysmerkkejä joukkueen iskukyvystä, ei tasoaan nostanut Saksa ole kuitenkaan mikään heittopussi.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on ottelussa jättisuosikki, mutta tasoituksellisissa vedoissa Saksan kelkkaan hyppääminen kiinnostaa eniten. Händäri on nimittäin sen verran reilu, että siinä tuntuisi olevan ilmaa jonkun verran. Myöskään underi ei olisi kehno vaihtoehto, mutta vedoissa suositus on Tasoitusveto, Saksa +3.5 kertoimella 1,89.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO