NHL:ssä pyöräytettiin pelaajakauppa – Buffalo Sabres hankki MM-kultaleijonan syrjäyttämän maalivahdin

© Kuva: Getty Images

Viime päivien ajan uutta maalivahtia etsinyt Buffalo Sabres on löytänyt etsimänsä.

Seitsemästä viimeisestä pelistään kuusi hävinnyt Sabres vahvisti torstai-iltana maalivahtiosastoaan Chicago Blackhawksista saapuvalla Malcolm Subbanilla. 82 NHL-ottelua urallaan pelannut 27-vuotias Subban on pelannut alkukauden AHL:ssä, jossa mies sai tililleen viisi ottelua. Toiseen suuntaan matkaa vielä nimeämätön tulevaisuuden varausvuoro.

Kuluvalla kaudella Marc-Andre Fleuryn ja Kevin Lankisen varjoon jäänyt ja farmiliigaan passitettu Subban pelasi vielä viime kaudella Blackhawksin maalilla 16 ottelussa torjuntaprosentilla 90,0 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,20.

Subban on NHL:n entisen Norris-voittaja P.K. Subbanin nuorempi veli.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.