NHL-seura Boston Bruinsin pelaajistossa kiehuu, sillä nyt jo toinen entinen ykköskierroksen varaus on jättänyt seurajohdolle siirtopyynnön lyhyen ajan sisään.

Aiemmin siirtoa vaatineen Jake DeBruskin lisäksi siirtopyynnön jätti nyt myös Zach Senyshyn, joka on Bruinsin 1. kierroksen 15. varaus kesältä 2014. 24-vuotias laitahyökkääjä on saanut neljän kauden aikana tililleen vaivaiset 14 NHL-ottelua.

– Haluan pelata NHL:ssä. Koen, etten ole saanut mahdollisuutta Bruinsin organisaatiossa. Tunnen saavuttaneeni sen tason, että olen valmis pelaamaan (NHL:ssä) ja tekemään vaikutuksen. Bostonissa en tunnu kuitenkaan kuuluvan heidän suunnitelmiinsa. Tarvitsen uuden startin toisaalla, Senyshyn kommentoi Rinkside Rhode Island -sivustolle.

Bruinsin kannalta kesän 2014 varaustilaisuus on muodostumassa karmeaksi epäonnistumiseksi. Joukkueella oli tuolloin käytössään kolme ykköskierroksen varausvuoroa, joista DeBrusk ja Senyshyn ovat nyt jättäneet viralliset siirtopyynnöt. Viimeinen kolmikosta on puolustaja Jakub Zboril, jonka kausi päättyi hiljattain loukkaantumiseen.