Jukurit ilmiömäisessä vireessä Liigassa – nousi jo kuuden parhaan joukkoon!

© Kuva: Ilari Isotalo

Mikkelin Jukurien alkukausi ei ollut erityisen onnistunut tulosten valossa. Olli Jokisen johtama ryhmä keräsi 16 ensimmäisestä ottelustaan vain viisi voittoa ja 14 pistettä. Joukkue majaili niihin aikoihin sarjataulukon häntäpäässä. Tuon jälkeen tahti onkin muuttunut aivan totaalisesti.

Edellisestä 17 ottelustaan Jukurit on puolestaan napannut peräti 13 voittoa ja 42 pistettä. Tuolla ajanjaksolla joukkue on jäänyt ainoastaan kerran kokonaan ilman pisteitä. Parhaillaan käynnissä on myös komea kymmenen ottelun pisteputki. Torstaina Jukurit kaatoi kotonaan JYPin lukemin 4-1, minkä myötä joukkue nousi sarjataulukossa sensaatiomaisesti jo kuudenneksi!

Jukurien tehokkain pelaaja JYP-ottelussa oli ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdin, joka paukutti tehot 2+1. Muista osumista vastasivat tuore venäläishankinta Kirill Maksimov sekä joukkueen kapteeni ja ykköstykki Petrus Palmu.

Kuluva kausi on Jukureille kuudes Liigassa nousun jälkeen. Aiemmalta viideltä kaudelta sen paras sijoitus on 11:s eikä se siis ole edennyt pudotuspeleihin vielä kertaakaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.