Ilves-puolustaja voi varautua pitkään pannaan – rikkoi tuomariston koskemattomuutta voimakkaalla lyönnillä

Ilveksen ja Tapparan toisesta perättäisestä Nokia Arenalla pelattavasta paikalliskamppailusta ei tunnetta ole puuttunut. Tunne ryöpsähti Dominik Masinilla yli, kun Ilves-puolustaja päätyi ottelemaan linjatuomaria vastaan.

Keskialueen taklauksesta ja kampituksesta hermostunut Masin ryntäsi vihellyksen jälkeen ensin Tappara-hyökkääjä Tyler Morleyn kimppuun, mutta tuomaristo puuttui pian peliin. Tämä ei tshekkipakkia pysäyttänyt, vaan hän löi linjatuomaria kahdesti. Tämän jälkeen hän kaatoi raitapaidan takalistolleen jäähän.

Tilanteesta luonnollisesti tuomittiin ottelurangaistus, mutta lisärangaistuksia on todennäköisesti kurinpitolautakunnalta tulossa. Tilanteen näet tästä MTV Uutisissa julkaistusta videosta.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️