Mestis-joukkue Peliittojen luotsi Hannes Hyvönen ei säästellyt sanoissaan torstaina, kun hänen joukkueensa oli päättänyt pitkän pohjoisen reissun Rovaniemellä 0-5-tappioon paikallista RoKia vastaan.

Murskalukemista huolimatta hän kehui jalkeille saatua kolmea kenttää. Heinolassa on käynyt lähiaikoina ovi tiuhaan, ja lähtijöiden suuntaan kiekkolegenda pisti kovaa viestiä pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Se löytyy C Moren sivuilta.

– Tarvitsemme leveyttä materiaaliin, pelaajia pitää tulla lisää. Ne, ketkä tässä ovat mukana, ovat taistelijoita Heinolan Peliitoille. Ne, ketkä ovat lähteneet lätkimään omasta tahdosta, ovat itkupillejä, jotka lähtevät muualle, eivätkä kestä harjoituksissa luotua painetta. Ei ole taistelutahtoa.

– Tänne jääneitä en todellakaan rupea heittämään bussin alle. Tuohon pari lisää, niin hyvä tästä tulee.

Peliitat on ollut hyvän alkukauden jälkeen negatiivisessa kierteessä. Joukkue on vajonnut jo neljänneksi viimeiseksi, ja kaiken lisäksi sillä on usea ottelu enemmän pelattuna kuin takana piinaavilla.