Floridan korttitalo murtui surkimusta vastaan totaalisesti – Olli Juolevi kykeni pahassa nöyryytyksessä pienimuotoiseen ihmeeseen

© Kuva: Getty Images

Väkevän alkukauden NHL:ssä pelannut Florida Panthers suli keskiviikkoyönä totaalisesti Ottawa Senatorsia vastaan. Itäisen konferenssin viimeistä edellinen löylytti kakkosena keikkuvan pantterilauman peräti 8-2.

Floridan suomalaisista pisteille ylsi syöttöpinnan saalistanut Anton Lundell (-1). Pisteittä jäivät Aleksi Heponiemi ja Eetu Luostarinen, joiden tehotilastoon kirjattiin lukema -2. Olli Juolevi sen sijaan pystyi pienimuotoiseen ihmeeseen.

Reilut 14 minuuttia puolustanut nuorten maailmanmestari jäi pisteittä, mutta tehotilastoon hän sai karmeassa löylytyksessä numeron +1. Uusissa maisemissa väkevästi aloittanut Juolevi oli joukkueensa pelaajista ainoa, jonka tehotilasto jäi plussalle.

Ottelun maaleista vain kaksi syntyi ylivoimalla. Ne olivat Sensin kaksi viimeistä häkkiä.

– Tunsimme, että olimme hyvissä asemissa kolmoserän alla. Sitten kaveri teki 5-2-maalin (ennen toista taukoa) Tunsimme olomme hyväksi itse asiassa suurimmaksi osaksi pelistä, Panthersin valmennuksesta vastuussa oleva Andrew Brunette sanoi seuran kotisivuilla.

NHL-uransa Vancouver Canucksissa aloittanut Juolevi on pelannut Floridassa kolme ottelua tehoitta. Hänen tehotilaston lukema näyttää numeroa +1.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Ukko-Pekka Luukkoselta taas mieletön suoritus NHL:ssä – torjui voiton ja tähdistöön

Sieltä helähti: Nuorten maailmanmestari iski uransa ensimmäisen maalin NHL:n surkimuksen väreissä – ”Se oli hieno tunne”