Esa Lindell kellotti NHL:ssä järjettömät minuutit, Starsissa yllättävä suomalaistehoilija

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaiset nousivat perjantaiyönäkin tapetille Columbus Blue Jacketsista irronneessa 3-2-voitossa. Esa Lindell ja Miro Heiskanen kellottivat järjettömät minuutit, tällä kertaa pisteiden takomisesta puolestaan vastasi Jani Hakanpää.

Lindell oli ottelun peliaikakuningas kellotettuaan järkyttävät minuutit 30.28. Heiskanen pääsi lähelle ajalla 28.52. Ensiksi mainittu sai uransa isoimmat minuutit, Heiskaselle aika oli uran toiseksi isoin runkosarjassa.

Maailmanmestari Hakanpää puolestaan kunnostautui yllättävässä valossa summattuaan uransa ennätystehot. Kuluvalla kaudella neljä syöttöpinnaa saalistanut pelaaja ei ollut koskaan aiemmin summannut kahta pinnaa yhteen peliin.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Aleksandr Ovetshkin kolasi takavuosien ykköskierroksen NHL-varauksen pukukoppiin – Caps-luotsilta viileä kuitti: “Ei tässä kenenkään haluta loukkaantuvan, mutta…”

Eetu Luostariselta ilmiömäinen suoritus ”maalivahtina” – NHL:ssä voitto-osuman iskenyt kahden maalin Anton Lundell lähetti vuolaat kehut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.