Aleksandr Ovetshkin kolasi takavuosien ykköskierroksen NHL-varauksen pukukoppiin – Caps-luotsilta viileä kuitti: “Ei tässä kenenkään haluta loukkaantuvan, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin jäi perjantaiyönä maaleitta ottelussa, jossa Washington Capitals taipui Chicago Blackhawksille voittolaukausten jälkeen 3-4. Yhden osuman syöttänyt venäläinen nousi valokeilaan tällä erää kovan niitin takia.

Sen kohteena oli Chicagon kakkosparin yhdysvaltalaispakki Connor Murphy. Silloisen Phoenix Coyotesin vuoden 2011 ykköskierroksen 20. varaus satutti itseään sen verran, että hän joutui jättämään kaukalon töötin jälkeen. Tilanteesta ei jaettu jäähyjä.

– Ei tässä kenenkään haluta loukkaantuvan, mutta samalla olisi pelattava fyysistä peliä, Caps-luotsi Peter Laviolette oli sanonut NBC Sportsin mukaan.

Suomen aikaa perjantaiaamuna Murphyn tilasta ei löytynyt tietoja Internetin ihmeellisestä maailmasta. Pakin peliaika jäi reiluun kahdeksaan, kun normaalisti hän pelaa noin pariakymmentä minuuttia.

Kuten tämän jutun pääkuva todistaa, tarkasteli venäläistykki kollegansa tilaa ”pommin” jälkeen.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Eetu Luostariselta ilmiömäinen suoritus ”maalivahtina” – NHL:ssä voitto-osuman iskenyt kahden maalin Anton Lundell lähetti vuolaat kehut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.