The Athleticillä työskentelevän Columbus Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzlinen korviin on kantautunut kuiskutteluja, joiden mukaan Joonas Korpisaloon liittyvät siirtokeskustelut ovat vakavoituneet. Kolmea eri NHL-toimihenkilöä haastateltuaan Portzline sai kasaan kolme todennäköisintä treidikohdetta suomalaisvahdille.

Arizona Coyotes ei ole voittanut kymmenestä ottelusta vielä yhtäkään tällä kaudella. Karel Vejmelka on valonpilkahdus kojoottipaitojen maalin suulla, mutta muuten on todella synkkää.

Hiljattain supertähti Jack Eichelin hyvästellyt Buffalo Sabres aloitti kautensa räväkästi. Kolmen ottelun tappioputkesta huolimatta se on hyvissä asemissa tässä vaiheessa kautta. Craig Andersonin ja Dustin Tokarskin muodostama maalivahtikaksikko ei ole nimekäs, mutta tämän kauden otteissa ei missään nimessä ole ollut valittamista.

Montreal Canadiensin alkukausi on ollut viime kauden Stanley Cup -finaalitaistoon peilattuna pannukakku. Carey Pricen poissaolo ja suuret muutokset kokoonpanoon eivät voi olla näkymättä, mutta Price tulee pian kokoonpanoon. Korvaajana toimivan Jake Allenin tilastot tältä kaudelta eivät mairittele, mutta on kiistanalaista, onko siitä syyttäminen Alleniä vai Habs-puolustusta.

Korpisalon 2,8 miljoonan dollarin sopimus umpeutuu tähän kauteen, minkä jälkeen hänestä on tulossa rajoittamaton vapaa agentti.