Liiga
Sport – Kärpät
Keskiviikko 17.11. klo 18:30

Kotoisessa Liigassa on käynnistelty koneita maajoukkuetauon jälkeen. Keskiviikkona taistellaan kahdella paikkakunnalla, ja nosto otetaan Sportin ja Kärppien välisestä mittelöstä. Vaasan Sport oli monessakin mielessä alkukauden valopilkku, mutta syksyn pimetessä meno on alkanut tasaantumaan. Kärpillä vahva vire on jatkunut, ja joukkue on tälläkin hetkellä Liigan tasaisessa kärkikaartissa.

Sport päätti vahvistaa joukkuetta tauolla, ja puolustukseen tuli Ruotsin toiselta sarjatasolta kokenut Bobbo Peterson. Hyökkäykseen hankittiin korkoa kasvamaan nuori Samu Tuomaala. Hyökkäykseen vaasalaiset tarvitsisivat kyllä piristysruiskeen, sillä joukkueen tehot ovat kadonneet jonnekin. Esimerkiksi alkukaudella pitelemätön Henrik Eriksson on kadonnut kuvasta täysin. Maajoukkuetauolla Risto Dufva on varmasti pyrkinyt paneutumaan ongelmien juurisyihin.

Vaikka Kärppien kannattavat tuntuvat kipuilevan edelleen Aatu Rädyn tapauksesta, joukkueella pyyhkii kaukalossa sangen mukavasti. Viisikkopeli kulkee, erikoistilanteet vedetään hyvällä prosentilla molemmissa päissä, ja sarjan kärki on aivan liipaisimella. Puolustusta leventämään joukkue lainasi IPK:sta oman kasvattinsa Juho Korhosen pariksi viikoksi. Rädyn kanssa vaihdetusta Axel Rindellistä tulee vielä olemaan Oulussa paljon iloa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tauolla on käärmekeitot syöty ja tehoja pyritään saamaan esiin, mutta tähän asti nähdyn perusteella vedot lähtevät vierasmenestyksestä. Kärpät on tällä hetkellä kokonaisvaltaisempi ja laadukkaampi yhdistelmä. Vetosuositus on Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,38.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO