Predators-pelaajalta käsittämätön näkemys Juuse Saroksesta – ”… Jopa harjoituksissa on vaikea tehdä maalia häntä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Juuse Saroksen oli noustava Nashville Predatorsin pitkäaikaisen ykkösvahti Pekka Rinteen paikalle sellaisin ottein, mitä uransa lopettanut suomalaisvahti näytti urallaan. Joku saattoi ajatella, että Saroksella olisi edessään liian kova paikka.

Näin ei kuitenkaan ole näyttänyt olevan. Nuorten maailmanmestari on kopannut pikkumustia 92,3 prosentin varmuudella, yhdeksästä startista on irronnut viisi voittoa.

– Hän ottaa tärkeitä torjuntoja tärkeillä hetkillä. Niin tekevät huippumaalivahdit. On hienoa katsella hänen pelaamistaan, itseluottamustaan ja tasaisuuttaan, Predatorsin päävalmentaja John Hynes oli kehunut NHL:n verkkosivujen mukaan.

Hyökkääjä Philip Tomasinon mukaan Saros on ajanut jo Rinteestä ohi. Kommenteissa saattoi kuulemma olla hitusen liioittelua – mutta missä niistä, sitä tarina ei kerro.

– Hän on uskomaton. Hän on paras koskaan näkemäni maalivahti. Olen onnekas, kun saan pelata hänen kanssaan. Jopa harjoituksissa on vaikea tehdä maalia häntä vastaan. Hän on meille ratkaisevan tärkeä ja iso osa joukkuettamme.

Nuorten maailmanmestari on torjunut NHL-urallaan 164 runkosarjan ottelua prosentein 92,0.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
On se kova seppä – Anton Lundell iski Panthersille voittomaalin: ”Halusimme näyttää, kuinka hyvä joukkue olemme”

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️