NHL:ssä debyyttikauttaan pelaava Anton Lundell on pystynyt ottamaan heti isoa roolia Florida Panthersin hyökkäyksessä, ja sama teema sai jatkoa myös sunnuntaiyönä. Sentteri nakutti 5-2-voittoon päättyneessä Carolina Hurricanes -ottelussa 3-2-voittomaalin.

Matsin kakkostähdeksi valittu Lundell iski kiekon hyökkäyspään riiston jälkeen verkkoon, kun hän oli ensiksi kiertänyt itselleen maltilla laukaisupaikan.

Floridan kakkossentteriksi Aleksander Barkovin poissaolon seurauksena noussut Lundell pelasi matsissa 19 minuuttia, ja alivoimalla vastuuta irtosi taas poikkeuksellisen isosti. Suomalainen sai sillä aikaa Floridasta toiseksi eniten, 4.46.

– Halusimme näyttää, kuinka hyvä joukkue olemme. Mielestäni se oli pelin avain, seitsemässä pelissä tehot 3+3 tehnyt suomalaissentteri mietti pantteripaitojen kotisivuilla.

Suurlupaus on ollut mahtavan tehokas, sillä kauden seitsemän ensimmäistä ottelua ovat tuoneet tehot 3+3. Sunnuntaina tehoja oli syytäkin tulla, kun Lundell pelasi tähtihyökkääjien Owen Tippettin ja Jonathan Huberdeaun keskellä.

– Pidin siitä todellakin. Yritin jatkaa Huberdeaulle kiekkoa kovasti, Tippylle toki myös. He haluavat olla kiekon kanssa, minä haluan olla kiekon kanssa. Teimme yhden maalin, olisimme voineet tehdä enemmänkin. Paikkoja kyllä loimme.