NHL-GM:n viimeinen temppu ennen potkuja? Maalitykki saattaa mennä kaupaksi: ”Tietää, että se voi tapahtua”

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucks saattaa olla pian todella aktiivinen pelaajamarkkinoilla. Joukkue on suoriutunut alkukaudella surkeasti, ja potku-uhka leijuu GM Jim Benningin yllä. Useat NHL-toimittajat ovat arvelleet, että Benning saattaa yrittää vielä muuttaa joukkueen kurssia vaihtokaupoilla.

Yksi mahdollinen lähtijä on joukkueen 24-vuotias maalitykki Brock Boeser. Nuorukainen ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan, sillä 17 ottelussa on syntynyt tehot 4+4=8. Aiemmalla urallaan hän on ollut hieman alle piste-per-peli -tason hyökkääjä.

Myös Boeserin agentti Ben Hankinson tunnustaa siirtohuhut. Hän kommentoi asiaa NHL-toimittaja Rick Dhaliwalille.

– En usko, että Brock treidataan, mutta hän tietää, että se voi tapahtua. Se kuuluu tähän bisnekseen. Brockilla on uskoa Canucksin joukkueeseen ja joukkuekavereihin, että he pääsevät tästä yli, Hankinson kommentoi.

Boeserin sopimusta on jäljellä enää tämän kauden verran. Hänen vuosipalkkansa on 5,875 miljoonaa dollaria.