Melkoinen hutihankinta! NHL-statuksella TPS:ään saapuneelle Mikael Hakkaraiselle lähtöpassit

© Kuva: Getty Images

Turun Palloseura on purkanut hyökkääjä Mikael Hakkaraisen pelaajasopimuksen.

Hakkarainen saapui Turkuun ”NHL-statuksen” pelaajana Pohjois-Amerikasta, muttei onnistunut murtautumaan turkulaisten pelaavaan kokoonpanoon kuin yhdessä Liiga- ottelussa. CHL:ssä 23-vuotias hyökkääjä sai tililleen neljä ottelua.

– Seura kiittää Mikaelia tästä ajanjaksosta riveissämme ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kommentoi seuran tiedotteessa.

Hakkarainen nousi kiekkomaailman tietoisuuteen viime kesänä, kun hyökkääjä kaupattiin Chicago Blackhawksista Vegas Golden Knightsiin vaihdossa tuoreeseen Vezina-voittaja Marc-Andre Fleuryyn. Paikka NHL:ssä jäi kuitenkin saavuttamatta.

Hakkaraisen tulevasta seurasta tiedotetaan myöhemmin.