Saksan DEL-liigaan täksi kaudeksi siirtynyt kanadalaispuolustaja Jesse Graham on aloittanut kauden uudessa seurassa ja sarjassa loistavasti.

Augsburger Pantheria edustava 27-vuotias Graham on pelannut tällä kaudella 20 ottelua ja kerännyt niihin komeasti tehopisteet 0+20. Tuo saldo oikeuttaa DEL-liigan puolustajien pistepörssin kärkipaikalle. Lisäksi hän johtaa parhaillaan jopa koko sarjan syöttöpörssiä.

Graham pelasi KalPassa kahden edelliskauden ajan. 95 runkosarjaotteluun hän merkkautti tehopisteet 7+39=46. Lisäksi tilille kertyi neljä pudotuspeliottelua, joihin syntyi kaksi syöttöpistettä.

Miehen tämänhetkinen pistesaldo riittää myöskin joukkueen sisäisen pistepörssin piikkipaikkaan. Joukkueen alkukausi ei ole ollut puolestaan kovinkaan onnistunut, sillä ryhmä löytyy 15 joukkueen sarjasta sijalta 12.