SaiPan Liiga-joukkue vahvistuu Slovakian maajoukkueessa kolmet MM-kisat pelanneella maalivahti Jaroslav Janusilla.

Janus tuuraa SaiPassa loukkaantunutta ykkösvahti Niclas Westerholmia. Slovakkivahdin sopimus ulottuu tammikuun loppuun saakka. SaiPalla on optio sopimuksen jatkamisesta kauden loppuun asti.

Alkukauden pelaamatta ollut 32-vuotias maalivahti pelasi viime kaudella IceHL:ssä ja edusti siellä unkarilaista Fehérvár AV19:sta. Vuodet 2007-2012 mies pelasi Pohjois-Amerikassa, jossa hänelle kertyi 59 AHL-ottelua. Janus oli mukana AHL:n Calder Cupin voittaneessa Norfolk Admiralsin joukkueessa kaudella 2011-2012. Maalivahti on Tampa Bay Lightningin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2009.

Pohjois-Amerikasta hän siirtyi KHL:n HC Slovan Bratislavan maalille, jossa hän pelasi kaikkiaan kolme kautta. Ennen viime kautta hän pelasi viiden vuoden ajan Tsekin pääsarjassa .

– Janus on urheilullinen, kokenut ja maailmaa nähnyt maalivahti. Uskomme, että kokemuksellaan luo hyvän kombinaation nuoren maalivahtimme kanssa ja pystyy myös auttamaan Juhoa, SaiPan urheilujohtaja Jussi Markkanen kommentoi seuran kotisivuilla.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
32-vuotias Slovakkimaalivahti Jaroslav Janus paikkaa loukkaantumisen vuoksi kaventunutta SaiPan maalivahtiosastoa. Sopimus on voimassa tammikuun 2022 loppuun, mutta SaiPalla on mahdollisuus jatkaa sopimusta kauden loppuun asti.

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga