KooKoossa kovaa jälkeä tehnyt hyökkääjä vaihtoi seuraa SHL:ssä – harkitsi myöskin paluuta Liigaan

© Kuva: Juha Tamminen

SHL-seura Luulaja tiedotti viime viikolla purkaneensa unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallón sopimuksen. Muutama päivä myöhemmin hän siirtyi Linköping HC:n riveihin peräti kevääseen 2024 asti kestävällä sopimuksella.

25-vuotiaan Gallón alkukausi ei sujunut odotusten mukaisesti eikä hän saanut toivomaansa roolia Luulajan joukkueesta. Hän pelasi 16 ottelua tehoin 2+3.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi pari viikkoa sitten, että Galló harkitsi myöskin paluuta Liigaan. Hänet nähtiin KooKoossa kahdella edellisellä kaudella, jolloin yhteensä 108 otteluun syntyivät tehopisteet 34+46=80.

Galló päätyi kuitenkin valitsemaan Linköpingin, jota hän edusti myöskin kaudet 2015-17. Lisäksi hän pelasi seuran juniorijoukkueissa ennen sitä.