Mitä ihmettä? KHL:n palkkakuningas yrittää pakottaa siirron toisaalle – joutui rajun syytöksen kohteeksi: ”Pelaako tahallaan huonosti?”

© Kuva: Getty Images

KHL:n tämän kauden palkkakuningas, Barys Nur-Sultania edustava Darren Dietz on vaihtamassa seuraa lähiaikoina, kirjoittaa Sport-Express.

Venäläissivuston mukaan 100 miljoonaa ruplaa (1,21 miljoonaa euroa) kaudessa tienaava puolustaja on ollut viime ottelut terveenä sivussa joukkueensa kokoonpanosta. Vaikka puolustaja on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 29 ottelussa mainiot 20 (9+11) tehopistettä, on 28-vuotiaan pelissä jotain pahasti pielessä. Palkkakeisarin plusmiinus-lukema on nimittäin 19 pykälää pakkasen puolella.

– Dietziä kosiskeltiin aiemmin Ak Bars Kazaniin. Siirtokuvion kariuduttua hän alkoi pelata paljon aiempaa huonommin. Hänen plusmiinus-lukemansa on koko sarjan huonoin. Hänestä on tullut yhtäkkiä hidas ja tuntuu, ettei häntä kiinnosta tehdä jäällä mitään. Jos hän tekee kaiken tarkoituksella saadakseen siirron toisaalle, mitä uuden seuran pitäisi ajatella hänen moraalistaan? Tällä hetkellä hän ei ole selvästikään 100 miljoonan ruplan arvoinen pelaaja. Tilanne on pahasti umpikujassa, Sport-Express kirjoittaa.

Sekä Kanadan että Kazakstanin passit omistava Dietz pelaa Barysissa viidettä kauttaan. Tehopuolustaja toimi kahden edellisen kauden ajan myös joukkueensa kapteenina.


St. Louis Blues – Nashville Predators | Tasurikerroin on timanttia!