Jopa Teemu Selänne jäämässä varjoon! Anaheim-hyökkääjän pisteputki lähellä kaikkien aikojen ennätystä

© Kuva: Getty Images

Harva kiekkoseuraaja oli kuullut edes Anaheim Ducksin Troy Terryn nimeä ennen tätä NHL-kautta. Nyt 24-vuotias hyökkääjä on noussut yhdeksi NHL:n tehokkaimmista pelaajista. Hän on jaetulla neljännellä sijalla sekä NHL:n maali- että pistepörssissä. 17 ottelussa hän on iskenyt tehot 12+10=22.

Terryn pisteputki huitelee jo käsittämättömissä lukemissa. Hän on päässyt tehoille 16 ottelussa putkeen. Hän on vain yhden ottelun päässä Teemu Selänteen uran ennätyksestä. Selänteen pisin pisteputki Anaheimissa oli 17 ottelun mittainen.

Tällä tahdilla Terryllä on hyvät mahdollisuudet nousta koko Anaheim-historian ykköseksi. Seuran pisin, 19 ottelun mittainen pisteputki on Corey Perryn käsialaa.