Jevgeni Malkin on ollut koko alkukauden sairastuvalla, joten hänellä on ollut aikaa hukattavaksi. Pittsburgh Penguinsin supertähti on ilmeisesti käynyt läpi arkistojaan, sillä venäläinen julkaisi Instagramissa koulussa kirjoittamansa kirjoitelman haaveista.

Erityisesti kouluikäinen Malkin kertoo haaveilevansa tulevansa kuuluisaksi jääkiekkoilijaksi, josta kirjoitetaan lehdissä. Hän toivoo pelaavansa myös ulkomailla, ja tarkempi joukkuekin on jo mielessä.

— Lempijoukkueeni on Detroit Red Wings, pikku-Malkin kertoo. Haaveilen että minulla on vahvin joukkue, jonka symboli on siipi. Tämä taitaa olla todella suuri unelma, mutta miksi en yrittäisi saavuttaa sitä?

Juuri näin asiat eivät menneet, mutta Malkin kyllä pelasi juuri ennen 2010-luvun alkua kahtena vuotena Stanley Cup -finaaleissa lapsuuden ajan lempijoukkuettaan vastaan voittaen toisella kerralla mestaruuden.

Kirjoitelmassaan Malkin kertoo myös haaveilevansa myös olevansa jatkossakin kapteeni ja omistavansa rakkaan perheen ja koiran. Kapteeniksi hän olisi luultavasti Red Wingsissä päässyt, mutta Penguinsissä se ei Sidney Crosbyn läsnäolon takia onnistu.