Jack Eichelin siirto tapahtui viimein – ratkesiko supertähden osoite tähän asiaan?

© Kuva: Getty Images

Pitkä siirtovääntö on viimein takanapäin. Jack Eichel siirtyi Buffalo Sabresista jättisiirrossa Vegas Golden Knightsiin. Calgary Flames oli myös sentterin perässä, mutta kanadalaisseura jäi nuolemaan näppejään.

Huhujen mukaan Calgary tarjosi Eichelista jättimäistä pakettia. Se sisälsi useita varausvuoroja sekä laitahyökkääjä Matthew Tkachukin. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt runkosarjassa 77 tehopistettä.

Calgaryn tarjoama paketti vaikuttaa paperilla paremmalta kuin mitä Buffalo sai Vegasilta. Mihin Calgary-siirto sitten kariutui? Ongelmaksi saattoi osoittautua Tkachukin sopimus, joka päättyi tähän kauteen.

Pohjois-Amerikassa on spekuloitu, että Buffalo tuskin suostuisi Calgaryn kanssa pelaajakauppaan, jos Tkachuk ei suostu etukäteen tekemään jatkosopimusta. Calgary-hyökkääjä saattoi siis henkilökohtaisesti pistää jättisiirron kanveesiin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.