Voi voi: Liigajoukkueen tuore ulkomaalaisvahvistus taklasi itsensä suihkuun toisessa pelissään – tapaus menee jatkokäsittelyyn

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurien tuoreen hyökkääjävahvistus Oskars Batnan kotidebyytti päättyi Mikkelissä nololla tavalla. Mikkeliläisjoukkueessa toista ottelua pelannut latvialainen lensi KooKoo-pelistä suihkuun 32 sekuntia ennen loppua kovan taklauksen seurauksena.

Kolmosketjun sentteri taklasi Oskari Mannista ylävartaloon, ja pelaaja sai suihkukomennuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Töötti tuli pahaan aikaan, sillä Jukurit haki riivatusti kavennusta ilman maalivahtia.

Tapaus menee jatkokäsittelyyn.

Lähes kaksimetrinen ja satakiloinen pelaaja on kantanut Jukurien paitaa kahdessa ottelussa tehoin 1+0. Perjantaina Jukurit taipui KooKoolle 0-2 armottomasta hyökkäysrummutuksesta huolimatta. Nick Malik joutui ottamaan peräti 35 torjuntaa.

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️