Venäjän jääkiekkoliitto tiedotti sekä valmennustiimistään että GM-valinnastaan tuleviin olympiakisoihin.

Joukkueen GM tulee olemaan Ilja Kovaltshuk. Mies ei ole tällä kaudella pelannut missään, mutta hän ei ole myöskään vielä pelaajauraansa päättänyt ainakaan julkisesti. Viime kaudella hän edusti Avangard Omskia ja voitti joukkueen mukana Gagarin Cupin.

Päävalmentaja Aleksei Zhamnovin valmennustiimi täydentyi valtavalla määrällä pelaajakokemusta. Apuvalmentajiksi ryhmään liittyivät Sergei Gontshar, Sergei Fjodorov sekä Aleksei Kudashov. Maalivahtivalmentajana toimii puolestaan Jevgeni Nabokov.

Valmennustiimistä esimerkiksi Gontshar ja Fjodorov ovat Stanley Cup -voittajia ja reilusti yli 1 000 NHL-ottelun pelimiehiä. Myös Nabokov pelasi yli 700 NHL-ottelua urallaan. Fjodorov ja Kudashov toimivat parhaillaan myös päävalmentajina KHL:ssä.