Tiesitkö? SM-liigasta tuttu puolustaja loistaa nyt toisessa lajissa – tavoittelee MM-kultaa

SM-liigauran jälkeen menestystä voi niittää myös muissa urheilulajeissa.

Tästä hyvä esimerkki on HIFK:sta ja HPK:sta tuttu Aleksi Holmberg, joka edustaa Suomea perjantaina alkavissa potkunyrkkeilyn MM-kisoissa Italiassa.

Aleksi vieraili NordicBet Studiossa veljensä Oskarin kanssa ennen Italiaan lähtöä. Aleksi ohella myös Oskari edustaa Suomea kisoissa.

– Pelasin jonkun vuoden ammatiksenikin HIFK:ssa ja HPK:ssa sekä sen jälkeen vielä Ranskassa. Sen jälkeen kun 2012 päätin lopettaa lätkän, pikkuveli halusi alkaa harrastaa taas potkunyrkkeilyä. Ajattelin että mikä sen parempi kuin hypätä vanhan lajin pariin, Aleksi Holmberg kertoo NordicBetin haastattelussa.

Myös Oskarille jääkiekko on tuttu laji ja isonveljen tapaan potkunyrkkeily jäi useammaksi vuodeksi.

– Kun lopetin lätkän pelailun – ja nimenomaan pelailun omalla kohdallani – halusin hyvään kuntoon ja muistin että potkunyrkkeily oli kovaa treeniä. Siitä se sitten lähti.

MM-kisat järjestetään 15.-24.10. Jesolossa ja kyse ei ole mistään ihan pienestä tapahtumasta. Tavoitteet veljeskaksikolla ovat kuitenkin korkealla.

– Voittamaan lähden. Tiedän ettei minulla ole mitään pakkoa voittaa, mutta en lähde minnekään vain osallistumaan, Aleksi Holmberg tiivistää.

Halutessasi voit katsoa NordicBet Studion jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet