The Athletic -sivusto on julkaissut arvionsa jokaisen NHL-seuran todennäköisimmin treidin kohteeksi alkavalla kaudella joutuvasta pelaajasta.

Suomalaisia listalta löytyy kolme. Edmonton Oilersin todennäköisimpänä lähtijänä sivusto pitää Mikko Koskista. New York Islandersista valinta kohdistuu Leo Komaroviin ja Vancouver Canucksin kohdalla Olli Juoleviin. Lue perustelut alta.

Mikko Koskinen

– Koskinen aloittaa sopimuksensa viimeisen kauden ja Oilersin on parannettava maalivahtiosastoaan mennäkseen pitkälle kevään pudotuspeleissä. Koskisen 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkka tarkoittaa sitä, että Oilersin olisi otettava kontolleen osa maalivahdin palkasta saadakseen tämän kaupatuksi. Koskisella on sopimuksessaan siirtopykälä, jonka mukaan hän voi estää siirron puoliin NHL-joukkueista.

Leo Komarov

– Leo-setä on täyttänyt paikkansa kokoonpanossa tilaisuuden saatuaan, mutta hänen kolmen miljoonan dollarin vuosipalkka on ehkä heivattava pois palkkakatosta, mikäli Islanders aikoo vahvistaa joukkuettaan myöhemmin kauden aikana.

Olli Juolevi

– Canucksin vasemman puolustajan paikoille on rutkasti kilpailua. Jack Rathbone, Brad Hunt ja Juolevi kilpailevan viimeisestä paikasta Oliver Ekman-Larssonin ja Quinn Hughesin takana. Mikäli Juolevin luistelu ei kehity huomattavasti, hän on todennäköisin lähtijä.