SaiPa tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen kapteeni Jarno Koskirannalla on edessään pitkä kuntoutusjakso. Hän joutuu olemaan sivussa tositoimista arviolta 4-6 kuukauden ajan.

Samalla joukkue tiedottaa myös tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen venäläishyökkääjä Sergei Monakhovin kanssa. 30-vuotiaan Monakhovin viisumiprosessi on vielä kesken, joten miehen tarkka saapumisaika Suomeen ei ole vielä tiedossa.

Monakhov on pelannut KHL:ssä edelliset kahdeksan kautta. Otteluita on kasassa 407 kappaletta ja tehopisteitä 40+51=91. Viime kaudella hän edusti Kunlun Red Staria, jossa 42 otteluun syntyivät pisteet 1+12=13.

– Sergei on laadukas ammattipelaaja ja erinomainen luistelija joka on pelannut pitkään hyvällä tasolla ja johtavassa roolissa KHL:ssä. Hyvänä yleispelaajana hän pystyy pelaamaan pelin kaikissa tilanteissa, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Venäläishyökkääjä Sergei Monakhov SaiPaan.

Pelaajan viisumiprosessi on käynnissä, joten vallitsevan tilanteen vuoksi maahan saapumista ei pysty tarkasti
määrittämään.

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga #Lappeenranta #YlpeästiKeltamusta
SaiPan kapteeni Jarno Koskirannalla sen sijaan on edessään pitkä kuntoutuminen.

Toipumisaika-arvio on 4-6 kk.

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga #Lappeenranta