Patrik Laineen uusi peli-ilme puhuttaa – joukkuekaverikin kehuu: ”Miettinyt asiaa kesän aikana tai jotain”

© Kuva: Getty Images

Vaikea viime kausi on unohtunut Patrik Laineen mielistä. Viime yönä hän iski Columbus Blue Jacketsille voittomaalin Seattle Krakenia vastaan.

Harjoituskaudella Laine puolestaan iski upean soolomaalin. Pohjois-Amerikassa onkin kiinnitetty huomiota suomalaistykin uuteen peli-ilmeeseen. Myös joukkuekaveri Elvis Merzlikins kommentoi asiaa viime öisen voiton jälkeen.

– Hän on mahtava pukukopissa. Viime vuosi oli viime vuosi, mutta hän on miettinyt asiaa kesän aikana tai jotain. Hän on tehnyt kesällä niska limassa töitä. Harjoitusleirillä hän oli kuin eri pelaaja. Hän on mahtava, Merzlikins hehkutti.

– Hänellä on huikea laukaus ja huikeat kädet. Hän pelaa todella hyvin Jakub Voracekin kanssa yhdessä. Heillä on hauskaa yhdessä.